Nieuws over Jacobus Janssen!

Vandaag ontving ik van mijn aangetrouwde achternicht Ingrid Winnubst een ongelofelijk verhaal wat toch echt waar blijkt te zijn.

Hai Lia,

Er zijn nog wel wat leuke weetjes over Jacobus Janssen. Na het overlijden van zijn vrouw Carolina Meur komt Jacobus in contact met Paula Maria Billerbeck (geboren op 2 juli 1902 te Duitsland). Vanaf 25 maart 1937 wordt Jacobus ook vermeld op de adressen waar deze Paula woont in Amsterdam. Ook blijft hij zijn Woning in Haarlem aanhouden. Zij krijgen nog een kind op 27 september 1938, Elizabeth Wilma Waltraude. Een eerder kind van Paula wordt door Jacobus erkend, Theresia Maria Theodora. Op 11 januari 1961 trouwen Jacobus en Paula te Amsterdam, Jacobus is overleden op 26 januari 1961.

Dus Jacobus Janssen en Hendrikus Janssen hebben nog twee halfzusjes

Paula Maria Billerbeck is overleden op 24 okotober 1990 te Graft-De Rijp.

Elizabeth Wilma Waltraude trouwt met W.C Stolk en heeft 2 zoons Paul en Ruud. Ik heb die Paul wel eens benaderd maar is niet zo mededeelzaam

Op de persoonskaart van Jacobus staat  ook nog de geboorte van een zoon, Martinus, geboren te Haarlem op 6 Januari 1935.

Dit is heel vreemd.

De jongste broer van Jacobus was Martinus, geboren op 17 juli 1899. Deze Martinus is getrouwd met Wilhelmina Vreenegoor op 2 april 1919. Zij krijgen een zoon en een dochter, Jacobus en Carolina.

In 1929 leven zij niet meer samen. Wilhelmina vertrekt. Pas in 1951 wordt de scheiding uitgesproken. Martinus ontmoet Antje Vrij, een gescheiden vrouw, en gaat met haar samenwonen in 1930. Op de persoonskaart van deze Antje Vrij staat vermeld de geboorte van een zoon, Martinus, geboren op 6 januari 1935. Op de kaart staat ook dat deze zoon wordt erkend door Jacobus Janssen!!!!!Op de persoonskaart van Martinus staat kleine Martinus vermeld als zijn stiefzoon.

Pas in 1953 trouwen Martinus en Antje Vrij. Zijn vrouw, Wilhelmina Vrenegoor is dan inmiddels overleden.

Ik hoop dat je het allemaal nog volgt.

Gek verhaal toch.

Wie weet hier meer van ????

Deze inhoud is beperkt tot siteleden. Als u een bestaande gebruiker bent, meldt u zich aan. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder registreren.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld